Arrangementen

Voor familie, groepen, vrijgezellen- en personeelsfeestjes zijn verschillende arrangementen te boeken. Een combinatie van 1 uur varen met als afsluiting samen dineren of een 2,5 uur durende avonturentocht in Canadese kano’s zijn enkele opties van de uitgebreide arrangementen. Ook kunt u varen in een vaartuig naar keuze in combinatie met een brunch, picknick of barbecue op het terras aan het water.

Barbecue

Eerst een uurtje lekker varen met als afsluiting een bbq op ons terras aan het water. Bij slechte weer kunt u in onze gezellige feest ruimte schuilen bij de bar, waar wijn, bier, fris en sap voor u klaar staan. De kosten zijn €45,- p.p. (excl. drankje). Wees er op tijd bij om te reserveren want vol = vol. ( graag een aanbetaling van 10% te voldoen).

Picknick

Voor of na een uurtje heerlijk geniete op het water van de Amsterdamse Amazone hebben wij voor u en uw groep een rijkgevulde picknickmand met heerlijke drankjes (non-alcohol), verse broodjes,kaasjes,salades,fruit,vleeswaren enz.

U krijgt een picknick kleed mee en leuke spelletjes voor op het veld om lekker te ontspannen. voor €35,- p.p.

Fietsen en kanoën combineren?

Huur een fiets bij fietsverhuur Amsterdamse Bos en fiets een mooie route van de Boswinkel naar de Grote Vijver. De Fietsverhuur biedt een speciaal arrangement: voor €15,00  kunt u de hele dag een standaard fiets gebruiken in combinatie met een vaart van één uur met kano of waterfiets.

Kinderpartij

Voor een super leuk (verjaardags) feestje met al je vriendjes en vriendinnetjes lekker een uurtje varen en spetteren, daarna bijv. zwemmen in de vijver en spelen op het veld met als afsluiting een pannenkoek en wat te drinken met een verrassingsijsje toe voor €25,- p.p.

Brunchen

Tussen 10:00 en 12:00 varen en daarna lekker brunchen. Voor €35,- p.p.

“Voor meer informatie”

Stuur ons een mailtje als je meer wilt weten over de arrangementen. info@kanoverhuur-adam.nl