Arrangementen

Voor familie, groepen, vrijgezellen- en personeelsfeestjes vanaf 10 personen zijn verschillende arrangementen te boeken. Een combinatie van 1 uur varen met als afsluiting samen dineren zijn enkele opties van de uitgebreide arrangementen. Ook kunt u varen in een vaartuig naar keuze in combinatie met een brunch, picknick of barbecue. Wij hebben een mooi terras aan het water.

Barbecue

Een bbq arrangement kunt u bij ons tot 23:00 bij houden. Eerst een uurtje lekker varen met als afsluiting een bbq op ons terras aan het water. Bij slechte weer kunt u in onze gezellige feest ruimte schuilen bij de bar, waar wijn, bier, fris en sap voor u klaar staan. De kosten zijn €45,- p.p. (excl. drankje). Wees er op tijd bij om te reserveren want vol = vol. ( graag een aanbetaling van 10% te voldoen). 

Picknick

Voor of na een uurtje heerlijk geniete op het water van de Amsterdamse Amazone hebben wij voor u en uw groep een rijkgevulde picknickmand met heerlijke drankjes (non-alcohol), verse broodjes,kaasjes,salades,fruit,vleeswaren enz.

U krijgt een picknick kleed mee en leuke spelletjes voor op het veld om lekker te ontspannen. voor €35,- p.p.

Kinderpartij

Voor een super leuk (verjaardags) feestje met al je vriendjes en vriendinnetjes lekker een uurtje varen en spetteren, daarna bijv. zwemmen in de vijver en spelen op het veld met als afsluiting een pannenkoek en wat te drinken met een lekker ijsje toe voor €25,- p.p.

Brunchen

Tussen 10:00 en 12:00 varen en daarna lekker brunchen op ons terras .Voor €35,- p.p.