Arrangementen

Ontdek het ultieme BBQ-arrangement bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos!

Geniet van een uur gratis varen in het prachtige Amsterdamse Bos, gevolgd door een heerlijke BBQ met smaakvol vlees en verrukkelijke vegetarische opties.

Reserveer vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol avontuur, natuur en heerlijk eten!

Kosten per persoon bedragen €49,-. ( exclusief drankjes)

Voeg een kok toe aan je evenement voor een onvergetelijke culinaire ervaring, beginnend bij slechts €120 inclusief btw.

*Arrangementen zijn vanaf 10 personen 

Brunchen

Bij Kanoverhuur kun je ook genieten van een gezellige brunch.

Combineer een ontspannende vaartocht tussen 10:00 en 12:00 uur met heerlijk eten achteraf.

We bieden ook vegetarische opties aan, zodat iedereen kan genieten.

En dit alles op ons prachtige terras aan het water, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

Kosten per persoon bedragen €35,-.

 

Kinderpartij

Maak je klaar voor het ultieme kinderfeestje in het betoverende Amsterdamse Bos! Bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos combineren we avontuur, natuur en heerlijk eten om jouw kinderpartijtje onvergetelijk te maken.

Laat de kinderen genieten van een uur gratis varen op het prachtige water, terwijl ze de natuur verkennen en samen nieuwe herinneringen creëren. Na het varen staat er een smakelijke traktatie op ze te wachten – een heerlijke pannenkoek, verfrissende limonade en een verrukkelijk ijsje.

Onze vriendelijke medewerkers zorgen voor een veilige en plezierige ervaring, zodat jij als ouder ook volop kunt genieten. Maak van je kinderfeestje een buitengewoon avontuur bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos. Reserveer vandaag nog en laat de pret beginnen!

Kosten per persoon bedragen €20,-.

*Arrangementen zijn vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje

Bij Kanoverhuur passen we onze arrangementen aan jouw wensen aan. Of je nu informeel wilt borrelen of uitgebreid wilt BBQ’en, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Ontspan en geniet op ons terras terwijl je bijpraat met collega’s en het rustgevende geluid van water op de achtergrond hoort. Voor avontuurlijke activiteiten kun je kano’s huren en de omgeving verkennen.

Laat ons ervaren team alles regelen voor een volledig verzorgde BBQ, zodat je kunt ontspannen en genieten van de gezellige sfeer.

Bij Kanoverhuur streven we ernaar om van jouw bedrijfsuitje een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een onvergetelijke ervaring bij Kanoverhuur!

Meer weten? Neem contact met ons op.

*Arrangementen zijn vanaf 10 personen
Scroll naar boven