Bedrijfsuitjes

Kanoverhuur, dé ideale bestemming voor het organiseren van jouw bedrijfsuitje.

Bij Kanoverhuur begrijpen we dat het organiseren van een bedrijfsuitje een speciale gelegenheid is.

Daarom stellen we verschillende arrangementen samen die volledig kunnen worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Of je nu op zoek bent naar een informele samenkomst met collega’s of een uitgebreide BBQ om het team te belonen, wij staan klaar om een onvergetelijke ervaring te creëren.

 

*Arrangementen zijn vanaf 10 personen 
 

De Perfecte Setting voor Jouw Bedrijfsuitje!

Ons terras biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op het kabbelende water, maar ook een oase van rust en gezelligheid. Hier kun je ontspannen en genieten van elkaars gezelschap terwijl je de zorgen van het werk even achter je laat. Voor degenen die op zoek zijn naar wat avontuur, hebben we ook kano’s beschikbaar om het water op te gaan. Ontdek de prachtige omgeving en laat de natuur je inspireren terwijl je samenwerkt in een andere setting.

Bovendien bieden we volledig verzorgde BBQ-arrangementen aan, waar ons ervaren team ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van heerlijke gerechten tot sfeervolle decoratie, wij nemen de organisatie uit handen zodat jij je kunt concentreren op het creëren van waardevolle herinneringen en het versterken van de teamgeest.

Bij Kanoverhuur is het ons doel om van jouw bedrijfsuitje een groot succes te maken. Met onze schitterende locatie, vriendelijke service en diverse mogelijkheden, bieden we een unieke ervaring die lang in de herinnering van jou en je collega’s zal blijven hangen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw bedrijfsuitje tot in de puntjes organiseren. De tijd is aangebroken om jouw team te belonen met een onvergetelijk uitje bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos!

Scroll naar boven