BBQ Arrangement

Ontdek het ultieme
BBQ-arrangement bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos!

Geniet van een uur gratis varen in het prachtige Amsterdamse Bos, gevolgd door een heerlijke BBQ met smaakvol vlees en verrukkelijke vegetarische opties.

Reserveer vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol avontuur, natuur en heerlijk eten! 

Kosten zijn €49,00 (excl. drankjes) en vanaf €120,00** kan je een kok huren voor de BBQ.

*Arrangementen zijn vanaf 10 personen 

** Inclusief 21% btw

 

Geniet van smaakvolle momenten, binnen en buiten!

Bij Kanoverhuur bieden we de perfecte locatie om te genieten van een smakelijke BBQ. Neem plaats op ons sfeervolle terras en laat je verwennen door de heerlijke geuren van gegrild eten. Geniet van de buitenlucht en het prachtige uitzicht terwijl je samen bent met vrienden en familie.

Maar wat als het weer niet meewerkt? Geen zorgen! Bij slecht weer hebben we een geweldige oplossing. Onze prachtig versierde loods staat voor je klaar, waar je comfortabel en droog kunt dineren. De gezellige sfeer blijft behouden, zodat je nog steeds kunt genieten van een heerlijke maaltijd in een warme en gastvrije omgeving.

Of je nu kiest voor het terras of de loods, we zorgen ervoor dat je een onvergetelijke eetervaring hebt bij Kanoverhuur. Dompel jezelf onder in gezelligheid, goed eten en een gastvrije sfeer. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van een heerlijke BBQ, ongeacht het weer!

Scroll naar boven