Kinderpartijtje

Ontdek het ultieme
Kinderpartij bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos!

Ben je op zoek naar een geweldige locatie om je kinderfeestje te vieren? Zoek niet verder! Bij ons kun je genieten van een onvergetelijke ervaring met een uur gratis varen, gevolgd door een heerlijke traktatie.

Na het varen wacht er een smakelijke verrassing op de kleine avonturiers. We serveren een heerlijke pannenkoek, vergezeld van verfrissende limonade. En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de feestelijke maaltijd af met een heerlijk ijsje. Zo kunnen de kinderen hun energie weer helemaal aanvullen en nagenieten van een fantastische dag.

Kosten zijn €20,00 (per persoon).

*Arrangementen zijn vanaf 10 personen 
 

Een onvergetelijke ervaring in het prachtige Amsterdamse Bos

Bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat je als ouder ook kunt genieten van het feestje. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om te helpen en zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor iedereen.

Dus waar wacht je nog op? Vier je kinderpartij bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos en geniet van een uur gratis varen, gevolgd door een heerlijke pannenkoek, limonade en een ijsje. Maak van je kinderfeestje een onvergetelijke ervaring in het prachtige Amsterdamse Bos!

Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken en de details te bespreken. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos.

Scroll naar boven